Специјална понуда на Шпракасе Лизинг за вработени во ИТ сектор

ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО Скопје e водечка лизинг компанија на пазарот, која секогаш се грижи за своите сегашни, но и идни клиенти, креираше специјална понуда за финансирање на вработени во ИТ секторот. Шпаркасе Лизинг нуди финансирање на нови автомобили по најдобри услови со каматна стапка од 3,75% на максимални 84 месечни рати. Дополнително добивате ГРАТИС Road Assistance и Каско осигурување по најповолни услови.

Условите за понудата важат до 31.01.2022 година.

Повеќе информации за специјалната понуда за Финансирање на вработени во ИТ сектор, можете да добиете на телефонскиот број +389 2 3077 096.

Шпаркасе Лизинг ДОО Скопје е компанија која постои од 2009 година во сопственичка структура на Steiermärkische Bank und Sparkassen AG од Грац и Шпаркасе Банка АД Скопје. Како лидер на лизинг пазарот во Македонија, препознатлива е по најповлни услови за соработка во делот на финансирање на автомобили, комерцијални возила, товарни возила, ИТ опрема, машини како и пловни објекти.