Известување

11.08.2022

Шпаркасе Лизинг Доо Скопје со силни перформанси во првата половина на 2022 година

Прочитај повеќе

07.03.2022

Шпаркасе Лизинг Доо Скопје со одлични резултати во 2021 година

Прочитај повеќе

01.02.2022

Пакети целосна мобилност

Прочитај повеќе

14.12.2021

Специјална понуда на Шпракасе Лизинг за вработени во ИТ сектор

Прочитај повеќе

12.05.2021

Подостапна транзиција на малите и средни претпријатија кон зелената енергија

Прочитај повеќе

24.06.2020

Кредит од €1 милион за малите бизниси кои сакаат да се стекнат со возила и опрема на лизинг

Прочитај повеќе

09.04.2020

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Шпаркасе Лизинг Доо Скопје изготви понуда за олеснување на отплата на обврски по основ на финансиски лизинг за физички и правни лица.

Шпаркасе Лизинг Доо Скопје

Прочитај повеќе
1