Визија и мисија

ВИЗИЈА

Нашата визија е да бидеме водечка лизинг компанија во Македонија и да придонесеме за успехот на Steiermärkische Sparkasse групацијата.

 

МИСИЈА

Нашата мисија е да го мериме својот успех низ профитабилност и вкупен раст, како и создавање на нови деловни вредности низ препознавање на потребите на клиентите и формирање на нови производи и услуги во склад со нашето мото - Вашиот успех е наша иднина.